dimarts, 8 de desembre del 2009

Crònica del partit: CERVANTES B 2 - AT. AMPEDRAO 1

S'apaga la vesprada al monumental de la Moleta i el partit previst per a les 18:00 està en els seus prolegòmens, una rasca considerable mentres el equip cervantil apareix en moltes baixes, algunes obligades per lesió (Rafa ixa rotura arregla-te-la pronter), altres per precaució cara a partits propers (encara que siguen dels 100 gols :-P).....finalment, el "nou" mister pot fer un equip de garanties encara que amb nomes 1 suplent (el porter, Daròs). Així, finalment el equip forma en Israel a la porteria, Ximet, Jesus, Arnau i Juanito a la retaguardia, Galera i Mike Cánovas al doble pivot, Benayoun i Silver a les bandes, Joao en la mitjapunta i Chema dalt.

El partit comença trabat i la Cervantes intenta resguardar-se darrere, però en un baló recuperat al mig del camp, Galera enganxa un xut propi de la Play Station que, desde mes de 30 metres va enfilat cap a l'escaire esquerre del "porterito" rival....golàs, 1-0 i motivació extra per a seguir fent el nostre partit, es a dir, no concedir ni una ocasió al rival. Encara que l'ampedrao s'arrima ocasionalment amb un parell de xuts llunyans, Israel es mostra molt segur i la primera part acaba en l'expulsió per protestar d'un jugador rival. Així descans, 1-0 i amb "numerioridad supérica".

En la segona part, ingresen al camp (amen del habitual canvi de cancerber), Ernesto, que va arribar un poc tard per Silver i Toni, "el germà de Galera" entra per Mike, continuant en el mateix plantejament pero intentant buscar a Ernesto per velocitat. Tot marxa correctament fins que es trenca Ernesto en una carrera de les seues, lesió que esperem que no siga greu, moment d'incertidumbre i gol del rival en un xut sense aparent perill, 1-1 igualtat numèrica i "partit nou".

Es en este moment quan l'equip, al contrari que altres vegades, es creix i decideix anar a pel partit, comença a crear unes ocasions clares (Benayoun no es un killer, Jesus tampoc...), però finalment en una de les jugades d'atac, Chema s'inventa un moviment perfecte per a driblar al defensa i en l'esquerra llança un obus a la porteria rival, golàs, 2-1 faltant 1 minut, montonera d'alegria cervantil i Ruben i Esbri abraçats en la banqueta (sense mariconaes!). El partit s'acaba i sumem 3 punts molt importants i molt merescuts.

A seguir en esta actitut tots els partits, que es la que porta a les victories! Amunt Cervantes B....AHUM!

El crack: El equip, segur en defensa, compromés, treballador i en ambició...tots de 10

Vaya dia: Ernesto, esperem que se recupere pronte de la rotureta de fibres o lo que siga, ànim Robben!

El dandy: Galera i Chema, ex aequo, vaja dos golarros dignes de CR96

El duro: Galera, que li va pegar una trompà a Chema pa celebrar el gol que encara li fa mal el llom, jajajaja

La frase del partit: - Has vist el gol de Galera?
Si, si l'he vist, pero no l'he vist (el gran Ernesto)

Este ha sigut un reportatge de Santiago Segurola dedicat a Ruben :-P

PD: Ostia, no he posat res del gol que falla Galera per no donar-li-la a Chema pa espentar :-P