dilluns, 14 de desembre del 2009

Crònica del partit: Olimpic 2 - Cervantes B 3

Vesprada fresqueta al monumental de La Moleta.

L'equip confiat, acudeix al partit. Tornem a ser 15 no està mal.

L'alineació estava clara, la mateixa que la setmana passada canviant l'invent del mig dret entrant Rubén i e queda Ximet a la banqueta. Però el tio Cánovas torna a donar la nota i apareix 10 minuts després de començar el partit. Esbrí completarà l'11.

Ixim al tran tran i una cadena de errors en defensa al primer minut de partit acaba en una falta a la frontal de l'àrea a favor de l'Olimpic. El davanter rival l'ajusta la pilota al pal del porter i 1-0. Mal comencem.

Intentem començar de nou pero l'equip no carbura, no tenim el baló i ells tenen clar el que fer. Baló llarg a les bandes i dos tios a correr.

En una jugada aïllada João consegueix posar un bon baló a Chema que no desaprofita. 1-1. Tots esperem que siga el gol que ens faça dominadors del partit.

Però no es així, el joc segueix i no conseguim trenar cap jugada. Ells entren fort i es lleven el baló de damun a la primera. Nosaltres no conseguim conectar amb la gent de davant. Partit lleig. Descans 1-1 i a reflexionar. Galera agafa el bou per els banyes ja que el partit s'en anava.

Fem els canvis i intentem anar avant. Acumulem davanters pero el joc cada volta es més alababalà i menys clar. Les ocasions no arriben i sols dos tirs de João i Ruben porten perill, però el porter està encertat.

En un còrner ens senyalen penal en contra. El transformen i tornem a estar baix al marcador. 2-1.

La Cervantes B es torna més boja encara i Galera es converteix en el quart davanter de l'equip. Balons llargs i a vore que ix.
En una falta botada per Rubén el defensa pentina el baló i el porter se la menja. 2-2 i queden 10 minuts.

Pareixem un equip de regional Anglès. Baló amunt i a vore si fem algo. El més trist es que ens dona resultat. Així de bo era l'altre equip.

Falta al nostre propi camp. Joao reconvertit a defensa central la posa a la frontal de l'àrea contraria. El baló va cap a Galera però ni ell ni el defensa es fan en el baló que cau a peus de Chema que fa el definitiu 3-2.

El xiulit final fa que ens donem compte de que si no juguem a 100 qualsevol ens pot fer mal i pareixem una banda més que un equip. Però el que importa es el resultat. Victoria. 3 punts més per a un total de 16 a la primera volta que no està gens malament.

L'any que vé més.

El crack: Chema, 2 gols més que el fan ser el màxim golejador de l'equip. Està en ratxa. Que no pare!!!!

Vaya dia: L'equip, Fatal en tots els aspectes. Després del partit anterior es trist que no seguim jugant igual. Ens quedarem amb el resultat i el pròxim partit serà millor segur.

El dandy: Israel, Porta ja partits a gran nivell i el Dissabte va fer tota una demostració de personalitat a la porteria.

El duro: Galera, pa variar.....tarjeteta en una falta tàctica despres d'un estropici de l'equip en una pèrdua tonta de la pilota.

La frase del partit: Me has pegado con el pandero tan gordo que tienes!!! (Juanito, puro caràcter)