dilluns, 28 de setembre del 2009

Cronica del partit: Cervantes B 2 - Colonia 2

Vesprada amb boirines al monumental de la Moleta.

L'afició de la Cervantes (Ximo i Manyes), esperaven ansiosos l'escomençament del match.

La primera part va estar dominada per la Colonia amb molt de joc al mig del camp pero que no va portar pràcticament perill a l'area de Darós en el dia de la seva esperada tornada als terrenys de joc.
La Cervantes, per la seva part, esperava el seu moment i intentava la contra cada volta que robava el baló. En un d'aquestos un gran 3 contra 3 conduït per Rafa, va habilitar a Jona i aquest no va fallar davant el porter. Era l'1 a 0.
La primera part va continuar de la mateixa forma fins que uns moments abans de finalitzar la primera part una centrada passada al segon pal per part de la Colonia va significar l'empat en una de les típiques jugades on la defensa Cervantil es va despistar una mica massa. 1 a 1 i fi del primer temps.

A la segona part el joc va començar a embrutar-se i la pilota va passar a un sogon planol. La expulsió del nº6???(crec que era el 6 xDDD) de la Colonia va acabar trencant el partit.
En una jugada aïllada, la Colonia va trenar una bona jugada, el seu davanter va intentar centrar des-de l'esquerra, però, li va sortir un xurro-xut que va despistar al porter i va significar el 1-2.

Imatge d'una de les protestes que es van produïr durant el partit

Tot semblava que tornava a estar negre per a la Cervantes, com la temporada passada, però en aquell moment va sortir la figura del gran capità Galera qui als seus 37 anys va furtar la pilota, desfer-se del seu marcador amb un tunel i conduïr una contra de banda a banda de camp per obrir el baló a la dreta a Ruben, aquest la va tornar i Galera am una gran finta va deixar el seu marcador a terra i va deixar la pilota "en bandeja" per a Jona. No va fallar: 2-2 i la Cervantes a apretar contra 10.
La lesió de Martin(esperem que estiga recuperat i sols siga un ensurt) va acabar d'esborrar la Colonia del camp i la Cervantes va intentar guanyar un partit que va mereixer. No va ser possible. A la fi 2-2, repartiment de punts i bon partit de la Cervantes que ha mostrat un millor joc que a la fi de la passada temporada.


El crack: Jona, anotar els dos gols de l'equip li otorguen aquest primer premi de la temporada.

El dandy: Galera, va fer la millor jugada del partit que va significar el segon gol.

El duro: Per a variar el capità de la Cervantes va ser amonestat per una dura entrada.

Vaya día: Un cop més l'arbitre va ser penos. No es va enterar del que passava. Que menys que estiga mirant el partir?? O es que sols va a vore a les mares dels xiquets com Galera????

La frase del día: "Venga, dejemos de quejarnos y ganemoles ya!!" (Y mañana navidad)

Aço es tot per a aquesta semana companys, la setmana que vé no juguen, pero si entrenem. Ens veiem el Dilluns!!

5 comentaris:

Silver ha dit...

al loro! q no estamos tan mal, hombre

Roncerdo mesetario, ya estas desestabilizando. A mi me ha dicho galera que jugamos este sabado a las 6

Roncerdo ha dit...

No pasa res, actualizaremos el blog.
Estad atentos....proximamente habrá una sorpresa en el blog con una nueva sección. Impresionante la primera entrega...AL LORO!!!

Anònim ha dit...

Ah! por eso Galera siempre llega el primero a los partidos y los entrenos, para ver a las madres de los niños y las novias de los jugadores

Anònim ha dit...

Estaria be en la crònica que hagueres posat les baixes significatives que tenia la Cervantes B en este partit, no?....que soc el mig creatiu de l'equip es com si faltara Guti en el madrid, jajaja

GALERA ha dit...

ES QUE TENGO QUE ESTAR EN TODO
Yo Galera matizo de algunos comentarios espresados en este foro.
1º Mi equipacion favorita seria la de la señera.
2º El que ha escrito que estoy mayor no sabe lo que ha dicho ya que va a chupar mas banquillo que Bartual en el Valencia.
3º Silver ya he enchufado el ordenador para eso tengo secretaria.
4º Sobre lo de las madres de los niños no es un comentario mio, es un comentario de otra persona de la peña la cual no voy a decir el nombre.
5º La señora alcaldesa es una ......... manipulada ( una impresentable ), vayase señora Bonig.
2º jornada y ya nos jode.
Y para finalizar agradeceros y felicitaros por esta pagina y sobre todo por la foto del traidor.