dijous, 4 de febrer del 2010

COLONIA EAU DE SOVAC (2-0)

Freda vesprada la del dissabte passat al camp de la moleta. els jugadors de la penya, valents i escalfats per la flama d'un sentiment ixen valerosos a l'encontre dels seus rivals. L'equip contrari segur de les seues possibilitats comença el partit tractant de portar la batalla al seu terreny on es mostra segur i confiat. Però passats els minuts cap dels dos equips fereix l'altre els porters es limiten a ser espectadors privilegiats i sols de tant en tant, alguna treta de fons els permet entrar en joc.
però Ay amics!!! trist és el destí quan a escasos minuts de la mitja part un error de l'arbitre condena a la penya amb un gol. L'equip no baixa el cap i com Hèrcules davant les seues proves, agafa aire, esclareix les idees i es disposa de nou a lluitar.
Però és massa tard, la ferida sagna sense parar i els atacs de l'enemic són cada vegada més mortals fins que, de nou l'atzar, fereix de mort l'equip i l'arrossega auna inevitable derrota.
D'aquesta batalla cal destacar a molta gent. començarem primer pels que no van estar al nivell i després parlarem dels que acompliren:
en primer lloc cal Qüestionar a Benouyoun, no sabem que li farà a galera tots els dilluns però arriba el dissabte i sempre és titular ( encara que no sel veu pel camp). En segon llc a Joao, el xic li posa ganes, il·lusió però és un poc com Mathaus, començà de mitja punta i acabà de central. I finalment Galera, l'omnipresent Galera. És precís que cada dissabte llance des del mig del camp? És cert que lluita i brega però darrerament no troba el seu lloc al camp.
Però deixant enrrere açò, comencem a destacar les virtuds mostrades per l'equip. En primer lloc cl destacar a Daròs. a la seua edat està vivint una segona (o tercera joventut) i deixa ben clar que jugue qui jugue la porteria la tenim ben coberta. En segon lloc Silvestre que realitzà una jugada increïble empalant un baló que baixava del cel i ajustant-lo al pal esquerre, jugada que fou un dels dos tirs entre els tres pals en tota la segona part.
I capítol a banda mereix, com no, garcés. Sublime, magistral, excels, meravellos... no hi ha adjectius per descriure aquest jugador. La seua polivalència el fa fonamental per a qualsevol equip. La seua classe determinant, el seu joc segur i expeditiu és alhora elegant en la treta, resulta mortal a la contra i obri el camp com si fos el mateix Mattias Bremhen.
Ja pot donar gràcies la cervantes b de comptar amb ell. aquesta setmana s'ha estrenat com a migcampista i no va decebre, tot i no entrar massa en joc, treballà en l'esquerra, més tard en la dreta i en ambdues posicions estigué encertat. tal vegada hauria de buscar-se uns millors companys que el feren entrar més en joc per què l'equip se n'aprofitara.
El duro: Garcés. va defendre la seua banda a mort i per ahí no entrà ningú.
El Dandy: Garcés. Jugant al mig del camp destilà la classe d'un gentelman.
El crac: Garcés. Menys mal que no va fructificar el seu traspàs, que seria de la penya si no?
Vaya dia: Garcés. Es desesperà esperant el baló.
La frase del partit: Estos cabrons no canvien el baló de banda ni enganyant-se, a l'any que ve men vaig al A ( garcés dixit para sus adentros).

9 comentaris:

la veu de la penya ha dit...

Iee qui ha sigut el troç de suro que li ha deixat escriure a este esperpento de futolista?!!

Benayoun ha dit...

Pues no sabem que li faràs tu perque a mi només me fica mitja part i a tu tot el partit jeje

Joao ha dit...

Colló quin monologo!!!!

Si que es de veres que cada volta més comence al mog i acabe darrere pero es que el amic Galera s'en va i no diu res. Esta volta es va comportar al menys.

garcés ha dit...

ye va xiquets, critiqueu, poseu a paria a algú que si no estem parats com este cap de setmana, per cert, per què no es juga?

manolo mañes ha dit...

No se juega porque lleváis más partidos que todos y se descansa, abusadores, viva la Cervantes A

Luke Skywalker ha dit...

Home, la frase del partit la va dir Wapeto quan estavem en la dutxa....

- Com va el Barça??? (Joao)
- a ralles, blau i roig (Wapeto Nakamura)

Anònim ha dit...

Garcés es carn del Cervantes A, mimeu-lo o no el voreu més.

Silver ha dit...

coño, parezco mendieta en esta cronica jajaja

Jose Mª Garcia ha dit...

Atención, atención. Noticia de ultima hora.

Hay lesión. Lesión en el Dante. La cervantes B jugará con uno menos lo que resta de partido.