dimecres, 24 de febrer del 2010

Crònica "oficial" del partit: Persianova 1 - Cervantes B 2

Vesprada/nit al monumental de La Moleta.

Al vestidor de la Cervantes B trobem a Rubén que ja feia setmanes que no es vestia de curt. Ausencies importants a l'equip com Garry, Esbrí, Ernesto, Arnau o Silverynho i el mister fa cara de gos perque porta 3 dies sense dormir.

El partit es fa de rogar ja que va començar 30 minuts més tard del acordat.

Comença a rodar l'esfèric i ens intentem posicionar bé al camp. El Persianova toca i toca el baló utilitzant la seva superioritat al centre del camp, però no consegueix arribar a la porteria. Nosaltres intentem com sempre furtar i obrir el baló a les bandes, però de moment no ens surten les coses. Sols un baló en profunditat que consegueix tocar Chema per a Jona que el deixa mà a mà amb el porter va ser l'oportunitat de que vam disposar. Desgraciadament el control no va ser bo i no la va poder enganxar cap a dins.

En canvi el rival en un bon baló llarg supera a tota la defensa Cervantil i el davanter remata de cap sol com un mussol davant dels morros d'Israel que no pot fer res per aturar el baló. 1-0. Aquest conte ja el sabem tots.

La primera part va seguir igual fins al descans.

A la reanudació del partit el Persianova es queda amb 10 per la lesió d'un dels seus jugadors. La superioritat es deu notar i poc a poc anem guanyant terreny. El mister fa alguns canvis sorprenents i fica a Benayoun de lateral esquerre i li dona tota la banda al estil Evra. Cada volta ens arrimem més a la porteria rival i en una internada a l'àrea Ruben sent el contacte amb el rival i cau. Penal!!! Penal!!! L'estrategia segueix funcionant a la Cervantes B, meraellós!! Rafa agafa la responsabilitat i no falla 1-1, ja hem obert la llauna.

Hi ha que intentar controlar més el partit però a la Cervantes B ens tornem un poc bojos anant cap amunt. I en un contracolp casi ens fan el 2-1 pero el "legendario" Daròs en salva de manera sorprenent el mà a mà.
Hi ha que estar més tranquils i el defensa del Persianova ens tira una maneta dient-li a l'arbitre allò tan bonic de: "Que burro eres". Tarjeta roja i a casa. . El baló a aquestes altures de partit i per la superioritat numèrica era de la Cervantes pero el temps s'esgotava i no hi havia manera de fer el segon. Sols quedaven 2 minuts per al final i un altre baló en profunditat es agafat per Chema que amb tota la parsimonia del mon mira el porter que sols media 2 metres i li clava una vaselina pa morise i avan. Chemazo en La Moleta i el equip fet "una pinya" celebrava el golaç del seu golejador. Un final increïble per a un partit inolvidable.

El Dandy: Rubén. No va fer el seu millor partit però va ser clau com casi sempre amb les seves jugades d'estrategia.

El crack: Chema. Golaç dels que no s'obliden facilment per a donar la victoria al seu equip.

Vaya dia: Garcés. Pa un dia que no vens i va i s'ens ocurrix guanyar!!

Bé xiquets ja portem 2 punts més que a estes altures la volta passada. Vinga a per més punts!!!
I cabrons!!! On estan els videos????!!!!!!! Va rubén o te llevaré del dandy.

Visca la Cervantes B!!!

7 comentaris:

Bena ha dit...

Chemazoooooooooooooooooooooo
que gran victoria!

Luke Skywalker ha dit...

Se va notar la ausencia de Esbri???...pero si als ultims 20 minuts es quan vau remontar...se va notar pa be, jajajajaja....que emocio quan "el meu novio" me va dir que haviem guanyat!, we, weeeeee....

Chema ha dit...

jeje, un día que hi ha camara, i va guanyem i el camara graba els gols!! :-). Menys mal que el vaig fer, que ja em veig el video amb la pifia penjada en la web, i els comentaris ficant-me a caldo!!!

Chema ha dit...

Per cert, aquest cap de setmana no podré anar, que vaig a esquiar!!! que de tant vore els jocs d'hivern m'ha fe ganes!!

Nº7 ha dit...

Osti que crònica! Espectacular. Cha, no se si ha segut millor lo de "Chemazo en la Moleta", o lo de "li clava una vaselina pa morise i avan".

Lo dicho, espectacular crònica, chaaa!

El cap de setmana que ve tindrem baixes importants com son les de Rafa i Chema, però hem d'anar a muerte i guanyar com siga.

Els vídeos els té Suars. El divendres li'ls demanaré.

AU CACAU!!!



PD: Gràcies pel Dandy ;)

Muzha ha dit...

YEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
lo primer este finde jo no vaig tampoc, així que toca guanyar.Lo segon,On diu li deixa la banda tota per a ell a lo evrà; voldrà dir a lo garry. i lo tercer ¿ vos heu adonat la de coses paregudes que hi ha entre l ameua crònica inventada i la real: baló en llarg i la defensa cagant, gol de chema... a veces tengo miedo i todo?

bena ha dit...

es de veres has encertat casi tot, menys el que ningú esperava