dimarts, 23 de febrer del 2010

PERSIANOVA X - CERVANTES B Y

Gelada vesprada la del dissabte al camp de la moleta i tot i continuar amb les baixes, per fi hi havien cares noves. com sempre hem d'esperar fina a última hora per a fer l'alineació perquè molts arriben tard ( jo no sé per què fiquem hora de quedada en la web). Però en fi l'equip ix com sempre entonat i animat per a fer un bon partit, aguantem prou bé els atacs del rival que és amo i senyor del baló però que no crea massa oportunitats. en una d'estes baló llarg i ens pillen amb la defensa cagant, com de costum, i ens fan el primer gol.

toca remar. L'equip no li perd la cara al partit i abans del descans xema té la seua oportunitat però no concreta iamb l'u a zero arribem al descans.
Com sempre estos cinc minuts donen per a molt que si la defensa ha d'estar atenta, que si sacame el equipo d'ahí atràs, Garry te quedas... óstia que no està! pues se queda otro.
la qüestió és que comença la segona part i peguem algun axuxonet, sobretot per les bandes que ara amb Rubén i Jona creen més perill, a més Joao ja està de central i això ens dóna més seguretat. En una d'estes que rubén és derribat, o no, en l'area rival i l'arbitre ( el clon de lengua tal vez?) pita penalt.
Gol i el partit empatat. tot comença de nou. el persianova està desconcertat i nosaltres ens veiem crescuts i ens tirem potser massa capa amunt, en això que en un altre baló llarg i després d'un córner a favor, com no, ens colen el segon.
sense temps per reaccionar intentem fer la guerracadascú pel nostre costat i comencem a renyir, sobretot Garry que ja està d'extrem ( ay! óstia no, que no va jugar).
Bé i com sempre això.

el dandy, el duro, el crack i tot això pa qui s'haja posat el número 2. (reintegro tb per al 5).

NOTA DEL AUTOR: este partit mai s'ha jugat, la crònica és totalment fals i inventà però de segur que molt se l'han tragà por su alto parecido con lea realidad. NAMASTË!!!!!!!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

calla ostia! encara no t'has enterat que li vam guanyar al totpoderós Persianova i tu no estaves... no te digo na y te lo digo tó XDDDD

Anònim ha dit...

pero q cojones? al final como hemos quedao, che?

Roncerdo ha dit...

Que gran Garry!!!!

Casi acertes i tot, pero el segon gol t'has equivocat de porteria!!!!

jajjajajajajajajajajajaajaj

Chema parlant en tercera persona ha dit...

vaja vaja, la veritat es que un poc més i ho clava!!! A fallat en el segon gol i que el que la va tindre i la va errar va ser Jona i no Chema. Ell l'haguera fet :-)

Luke Skywalker ha dit...

cha chema, ara parles en tercera persona com Guti???......

ye, en serio este imbecil no sabia lo del penal ni el resultat ni res???.....jo no m'ho crec eh!

NAMASTE!