dimarts, 6 d’octubre del 2009

Analizamos al rival: Ambrecuec

Bé xiquets, dissabte partit a hores punyeteres (perque segur que juga el Barça).

El rival d'aquesta setmana es el FC Ambrecuec. ¿Que sabem d'ell? Poca cosa, es el que té la primera volta del campionat, no coneixem que hi ha de nou, per a que dir mentides. Sabem que van de rosa (libres pensadores anarquistas segons el gran filòsof de la vida Homer Simpson), pero poca cosa més.

Tenen baixes respecte a la temporada anterior, algunes importants, però també tenen incorporacions que donarán alguna cosa més a l'equip.

Una volta més ens trobarem amb un equip que li encanta tocar i tocar al mig del camp, pero que no té tanta profunditat com altres. Els balons oberts a les bandes son una altra característica ja que compta amb jugadors habilidosos en aquestes posicions, per contra no tenia fins ara cap gran rematador, veurem aquesta temporada.

Es el típic equip que pensa que va a gunyar-nos amb la gorra, pero que no estan a més nivell que nosaltres, així que hi ha que ficar ganes per a poder endur-nos els 3 punts com ja vam fer la temporada passada.

ASES A SEGUIR

Jonatan: El davanter Cervantil ha començat la temporada de la millor manera possible, amb dos dianes en un sol partit, esperem que la festa continue.

Mario Llorente: El jugador més creatiu de l'Ambrecuec, ja la va liar l'any passat amb una gran passada a l'espai que sols ell va veure i va acabar amb gol. Destaca també la seva polivalència, pot jugar al mig o a la banda. No destaca pel seu joc aèri. Esperem que no tinga el dia.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

només faltaria que volara
Pel Barça no patisques que este dissabte juga la spanish selección

Anònim ha dit...

Xa ira, el nucleo duro (si, bueno, els que estem pa l'arrastre) en Valbona... esperem que guanyeu!!

Anònim ha dit...

Farem força des d'alli per a que el resultat acompanye....jo confie en Benayoun