dimecres, 14 d’octubre del 2009

Crònica del Partit: Ambrecuec 4 - Cervantes B 2

Vesprada asoleiada al monumental de la Moleta, son les 7 de la vesprà i ne som 9, el dia pinta de maravilla.
A la fi en conseguim ser 12, perfecte si tenim en compter que l'equip contrari només en son 10

La alineació cervantil, no me feu ficar la tàctica que no se quina es(4-1-3-1-1??? Maybe ):


Banqueta: Juan.
Substitucions: m.35 Arnau per Juan

Comença el partit, comença el desastre...l'equip totalment desubicat intenta correr darrere del baló per a furtar-lo, no té altra, el baló ens dura menys de 2 passades seguides mentre el rival està comode al mig del camp.

Primers compasos i falta a la frontal contra la Cervantes B, xut i gol per l'escaire, 1-0.

La Cervantes lluny d'intentar remuntar cada volta esta pitjor i la defensa es un autentic desastre, les passades al rival son la tònica del partit i sols Nasio per banda intenta donar un poc de profunditat a l'equip, els davanters ni la oloren. En mig de tot aquest desastre dos balons llargs amb clara ventaja per a la defensa Cervantil es transformen en dos gols mes per a l'Ambrecuec. 3-0 i els jugadors que sols pensen en anar al descans.

La represa pareix que ens ha vingut bé, pero una falta llunyana treta directament a porta no pot ser atrapada pel porter, el baló surt de les seves mans i es cola lentament dins de la porteria. 4-0.

Tocaba traure la casta i l'equip va intentar reaccionar, el cansansi del rival també es important, i la Cervantes va començar a guanyar el mig del camp i a crear ocasions de gol. En una d'elles, una treta desde el còrner, Galera entra al primer pal i remata a la xarxa. 4-1 i temps per davant.

Les ocasions anaven apareixen, Jonatan va tindre varies bones oportunitats, però no van finalitzar positivament. Potser una passada enrere cap a Galera i Nasio hagués sigut millor opció. Massa individualitats en aquest partit.

Un penal a falta de 10 minuts per a la fi va fer pujar el 4-2 al marcador, pero ja era massa tard. La errada de ocasions clarissimes com una 1 contra 1 de Galera les vam pagar car.

El crack: Galera, anotar els dos gols de l'equip li otorguen aquesta setmana el premi.

El dandy: La mona Xita, perque si el tenim que traure del nostre equip anem apanyats.

El duro: El 6 de l'Ambrecuec, va rebre la tarjeta groga per una dura entrada per darrere. Junt a Mario no van deixar a l'arbitre ni un sol moment tranquil.

Vaya día: Jonatan. Es va passar el partit criticant als seus.

La frase del día: "Lo vas a fallar!!" (Si home si!!!)

Reflexió final: Sense donar dos passes i sense saber presionar al rival al mig del camp les anem a passar putes, fiquem-nos les piles.

Açò es tot per aquesta setmana, ens veiem el dissabte. Amunt Cervantes B!!!

7 comentaris:

vallero ha dit...

Bones cròniques esteu fent, però falta "cizaña". No hi ha que censurar quasi res que ja no estem en la dictadura.

anónimo cervantino ha dit...

en la Cervantes B encara mana el caudillo

Silver ha dit...

venga chavales, que para el proximo partido recuperamos al robben de la cervantes (ernesto), esperemos que pase algun balon jeje. Animo y nos vemos el sabado!

Roncerdo ha dit...

Lo he buscado en el diccionario de sinonimos y antonimos. Son antonimos Ernesto y pase.

Anònim ha dit...

Un par de paginas mas hacia delante sale como sinonimo Ernesto y Calidad... de esa que os falta, estamos contigo Ernesto

Anònim ha dit...

vallero no volies cizaña? jaja

Luke Skywalker ha dit...

No patiu que esta setmana recuperem la calitat al mig del camp....torna el tiki-taka i la profunditat de Ruben en la banda dreta....esta setmana a PER TOTES!....

Que la fuerza nos acompañe!