dissabte, 24 d’octubre del 2009

Crónica del partit: Cervantes B 1 - Persianova 2

Robatori en el monumental de la Moleta.

Comencem el dia amb problemes al vestidor, 19 jugadors i 16 uniformes. Açò nomes passa a la Cervantes. Galera en una decisió plena de valor es borra del partit al pur estil Guti Haz.

La alineació no pesenta novetats i Galera a pesar dels 3 partits consecutius perdent segueix confiant en la seva habilitat com a entrenador...algo falla.

Comença el partit dominant el Persianova fins que als 10 minuts una pixada fora de test del porter Toni li costa una merescuda expulsió. Tot el partit en 10 per al Persianova i veiem l'oportunitat de anar amunt.

Tota la primera part ha sigut un monòleg, domini de Persianova tocant al mig del camp i nosaltres intentant aguantar amb una bona presió. Pàcticament no hi han ocasions i sols dues bones intervencions del legendari porter Daròs van evitar que canviara el marcador.

A la segona part comença el carrusel de canvis de la Cervantes. I en vegada d'anar a millor les coses es tornen en contra nostra, perdem frescura i perdem la concentracó.
En una jugada polèmica la Cervantes pot traure el baló de la seva àrea. Però tant Jona com Garri no son prou contundents i el baló acaba als peus del davanter del Persianova que remata i el baló impacta en Garri. L'arbitre que no veu absolutament res pita penal per mans. Decisió desastrosa gol 1-0 totalment injust.
La Cervantes reviscola i intenta arribar, te varies ocasions però no hi ha manera. Sempre fallem en la última passada i no coneguim trobar el gol.
En una d'aquestes un baló a la esquena de la defensa (una altra volta), acaba en gol del Persianova 2-0 i pràcticament impossible de remuntar.
En els últims minuts de l'encontre la Cervantes consegueix retallar distàncies amb una bona jugada de Jona que dona una grandíssima passada a Chema que marca. 2-1 però no hi ha més temps Tornem a perdre encara que tenim que traure coses positives d'aquest partit.

El crack: Rafa, bon partit al mig del camp donant sentit al poc joc que hem creat, tenim que conseguir trenar més les jugades ja que podem jugar millor.

El dandy: Daròs, ha mantès a l'equip en el partit amb grans intervencions i molta seguritat a la porteria. La seva personalitat es bàsica per a l'equip.

El duro: Toni, t'has rallat tioooo. "Ostia" no es el mateix que "Vete a la mierda"

Vaya día: Garri. Repeteix la errada de la semana passada, pero ha jugat millor en el lateral donant profunditat. La setmana que ve ten vas a eixir Garri!!!!

Pregunta del partit? Algú sabia de que jugaba Benayoun???

La frase del partit: Los partidos se empiezan a ganar desde el 0 a 0. (J.A. Galera: peón, futbolista y poeta )

Açò es tot per a aquesta setmana, el Dilluns entreno i ficarem l'hora del partit.