diumenge, 18 d’octubre del 2009

Crònica del partit: Guzman A 5- Cervantes B 3

Tres i mitja de la vesprada, fa un sol que caga tomates, pero ahí estem 17 jugadors de la Cervantes per a disputar el partit.

Ixim al camp amb el següent 11 inicial:

















Comença el partit i seguim amb el mateix plantejament de sempre, intentar no fallar darrere per a poder poc a poc imposar el joc.

Als primers mints una mala passada del porter rival li dona el baló a Rubén que veu la porta buida i intenta al primer toc fer el gol. Va fallar per poc.

El Guzman no pot dominar el joc i fa ús de les pilotes llargues per a arribar a l'àrea contraria. En un d'aquestos balons llargs amb tota la ventaja per a Garri aquest falla cegat pel sol i es menja la pilota, en un últim intent de remenar el seu error intenta tocar-la amb el braç pero era massa tard, la pilota ja estaba als peus del contrari davant el nostre porter. Defineix i 1-0. Una volta més veiem com el rival sense cap esforç ja va per davant.
A partir d'aquell moment vam intentar tocar més al mig del camp, pero el rival cada volta que tenia el baló intentava la passada llarga buscan la esquena als nostres defenses, en una daquestes van tornar a estar mes espabilats que nosaltres i van ficar el 2-0 al marcador.

Intentem seguir, com sempre, no hi ha altra, en aquestes arriba una bonissima jugada per banda esquerra que acaba amb el baló als peus de Ernesto que va encarar a la defensa rival i va donar la passada de la mort per a Jona, al control no va ser del tot bo i va xutar com va poder, un defensa va traure la bola baix dels tres pals, haguera significat el 2-1. Arribem al descans.

Es fan 5 canvis al descans i la Cervantes intenta anar amunt, Galera té un mà a mà amb el porter pero se li fa de nit i falla. La següent jugada es un baló llarg del Guzman que acaba amb la pilota als peus del seu davanter, es desfà de la defensa, retalla al porter i 3-0.

El mig del camp format per Galera, Rafa i Canovas pareix que funciona bé i la Cervantes comença a dominar i a arribar a l'àrea rival.

En una centrada de Rubén el defensa remata de cap cap al seu porter, aquest consegueix evitar el gol en propia porta però la pilota queda morta per al nostre capità, 3-1.

I que va passar? El de sempre, quan pensem que podem arriba una falta a la frontal en contra, no ens aclarim a traure la bola i l'embolic acaba amb el baló a la xarxa. 4-1.
De res ens valía el domini, ja que ells feien més mal i van conseguir ficar-se 5-1.

En els minuts finals els gols de Galera i Rafa van maquillar el marcador, pero altra volta hem tornat a demostrar que les errades en defensa son massa habituals. Tenim que remediar-lo xiquets!!!

El crack: Galera, altra volta 2 gols més, ja es el "Pichichi" amb 4 gols en 3 jornades.

El dandy: Rafa i Ernesto, ambdós van jugar bé i van deixar els millors detalls de l'equip. Ernesto va estar molt participatiu, sobretot en el joc col·lectiu.

El duro: El home que li volia pegar a Galera.

Vaya día: Garri. La errada al primer gol ens obliga a donar-li aquest premi.

Açò es tot per aquesta setmana, ens veiem el Dilluns a l'entrenament i qui no pot anar doncs dissabte al partit. Vinga xiquets. Amunt Cervantes B!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

bona crònica. Me pareix que les cròniques seran un copiar-pegar perque tots els nostres partits són iguals

Luke Skywalker ha dit...

Ye, feu el favor de identificar-vos antes de parlar, caguendeu!....bona cronica Joao, defineix perfectament el partit...i molt encertats els premis, sobre tot "el duro"....

nº 7 ha dit...

A porta buida... bueno, qui no haja vist el partit, pensarà que estava ahí en la frontal o algo. Com diria el nostre Ibagaza: Megandew, que estava casi al mig del camp.

CABRONS! :P

Demà hem deixir hiper motivats contra el Persianova, que vull pelar al meu cunyat!

AU CACAU