dilluns, 30 de novembre del 2009

Crònica del partit: Cervantes B 9 - 0 Guzmán B

Jornada que va arrancar amb una gran professionalitat per part de la Cervantes. L'equip arribà una hora abans de l'inici del partit, sense cap raó aparent, segurament per les ganes i la implicació de tots els jugadors, no?

Assistim des de la grada a un nou capítol patètic en les penyes. Es produïx una batalla campal entre Vall de Uxó A i Guzman A, entrenadors pel mig, espentes a l'arbit, dones per terra i xiquets plorant. Penós. Esperem que hi hagen sancions exemplars perquè açò ja se'n va de mare.

Pel que fa al partit, no hi ha molt que dir, un 9-0 parla per sí mateix, a part de que som uns gossos i no tenim moltes ganes d'escriure.

El primer tram del partit va ser de tanteig entre els dos equips. No estavem del tot cómodes i varem sofrir algun contratac de perill. Poc a poc l'equip s'anava assentant i intentava combinar però el mig del camp pareixia massa poblat i es jugava en un cercle massa reduït, sense profunditat i amb pocs balons oberts a les bandes. Així i tot, la nostra superioritat era evident i varem ser capaços de marcar dos gols abans del descans.

La segona part va ser un festival de gols. El partit es va trencar definitivament a partir del quart gol. Hi havia moments que semblava que jugavem assoles. Va arribar el moment en que tots voliem marcar, xupones!! uns més que altres jaja.

Victòria 9-0 contra un pobre rival.

Els golejadors: Chema 4, Rafa 3, Jona 1, Ximet 1.

El crack i vaya día: Chema. Va fer 4 gols i per això és el crack però també va fallar un gol cantat d'eixos que después ixen en els zappings de la tele.

El duro: El hombre invisible. El que li va fer el penalty a Ximet.

La frase de la setmana: "Estos trajes del A esterilizan el torso". J.A. Galera experto en moda i esterilización de caballos.

Visca la Cervantes B! Ahum!! i vingueu tots a jugar contra el Ampedrao perruzos!