dissabte, 7 de novembre del 2009

La Charlotada del día

Este dissabte hem assistit a una altra actuació patètica per part de les autoritats "competents" de l'esport d'este poble. La "charlotada" ha consistit en no deixar a l'àrbitre de les penyes que es canviara al vestidor que normalment tenen assignat. Açò s'ha degut a que aquest vestidor era per a ús exlusiu de l'arbitre que anava a pitar el partit del Club la Vall. La raó és que aquest àrbitre està federat i el nostre no (una raó de "molt" sentit). La solució que han donat ha sigut quan menys surrealista, i es que l'àrbitre s'ha hagut de canviar en la puta calle, això sí, abans han tingut el "detall" d'oferir-li un trastero ple de trastos de 2 metres quadrats per a equipar-se.

La imatge penosa del partit

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Me cague en el puto club la Vall (en els que mouen el cotarro). Ací hi haurà que fer algo que ja se n'estan passant.

Anònim ha dit...

podríeu començar per fer com jo. anar a l'oficina de consum i ficar una queixa contra la cantina. motiu: gent sense targeta de manipulador d'aliments, animals enmig de la cuina( i açò no va per bernabé sinó pel seu gos), etc.I sol·licitar una visita d'inspecció.
En segon lloc demanr d'una puta vega una reunió amb el regidor i el senyor clavell i amenaçar amb fr vaga i concentracions a la plaça de l'ajuntament.
ja està bé!!!!!!!portem 3 anys aguantant però ja és hora d'actuar.