dijous, 5 de novembre del 2009

Crònica del partit: Vall de Uxó A 5-1 Cervantes B


16.45 PM
Estadi 5 estrelles La Moleta

Comença la jornada amb la polèmica de tots els dissabtes sobre la distribució d’horaris entre penyes, clubs la vall i altres capullos, amb presència de policia local inclosa.

A les 16.15 arriben a l’estadi els jugadors de la Cervantes B quan el lio ja s’ha acabat. El rival que ens espera és el temible Vall de Uxó A, tres anys invicte a la competició. El dubte asalta al Capità: juguem a la barraca o intentem jugar en el nostre esquema habitual? El Capi ho té clar, no tenim que perdre la nostra identitat (¿).

L’inici del partit preveu un domini del Vall de Uxó A, però la Cervantes ha eixit al camp amb una bona concentració, cosa que ha faltat en la majoria d’enfrontaments. El joc de toc del Vall de Uxó no és tan fluïd com s’esperava i tenen que recorrer a la qualitat dels seus centrals per al desplaçament de pilotes llargues a l'esquena de la nostra defensa. Així van arribar quasi tots els gols del rival. El nostre va ser un llançament de penal que va convertir el gran humorista Esbrí, o el nuevo Eugenio, com se’l coneix en els pubs de la Vall.

En definitiva un partit que varem perdre per 5-1 i del qual hem tret més coses positives que en tots els anteriors.

El crack: l'Equip. Esta setmana volem destacar l'actitut i concentració de tot l'equip a pesar d'encaixar 5 gols. Si continuem en aquesta disposició farem un bon paper a la lliga.

El dandy: Silver. Destacar també el partit de Silvestre. Després de consultar amb les vaques sagrades de l'equip, tots coincidixen en que ha sigut el seu millor partit des que juga a la Cervantes.

Moto GP: Garri. Impressionant desplegament físic del lateral, pujant i baixant la banda a lo Dani Alves.

El duro: "Mike". Segons un jugador de l'equip rival quasi li trenca la tibia, el peroné i el escroto. Ja serà menos!

Vaya día: Bernabé

La frase del partit: ¿Alguien tiene esparatrapo? (by Rafa)

I fins ací la crònica perquè fa tants dies del partit que no m’enrecorde de res, això sí, m’enrecorde que a les 7 del matí estava en Industrial celebrant el gran partit. Si algú vol aportar alguna cosa més que ho escriga.
Visca la Cervantes B!!

1 comentaris:

Luke Skywalker ha dit...

La frase del partit la va pronunciar Rafa (un altre gran humorista):
"alguien tiene esparaTrapo"