diumenge, 8 de novembre del 2009

Crònica del partit: Vall d'Uixó B 0 - Cervantes B 3

Vesprada asoleiada al monumental de la Moleta. Els dos equips es preparen mentres l'arbitre fa un striptease en mig del camp.

Galera intenta fer un equip el més semblant possible al de la segona part contra el Vall d'Uixó A, com sempre les coses no ixen exactament igual. Pero la consigna es clara, hi ha que agafar-se el partit com una continuació del de la setmana passada.

Arranca el partit i comencem molt bé, dominant el mig del camp, tocant al nostre ritme i tenint la pilota, ells sols poden jugar a la balonada desde la seva línea defensiva pero per fí la nostra defensa va estar encertada en els balons llargs per primera volta en la temporada.

Intentavem anar avant, pero la última passada segueix sent un problema i no trobem mai la manera de finalitzar bé, ells comencen a tocar algo més pero en aquelles que una jugada de Rubén per banda dreta es tallada amb una falta clamorosa dins de l'àrea gran. Penal tan clar com estúpid, millor per a nosaltres. Esbrí es veu amb cofiança i executa la pena màxima amb acert 1-0 i les coses que s'ens fiquen de cara.

Segueix el partit i el rival es ve avall perque no té cap ocasió clara, nosaltres a lo nostre fins trobar la ocasió que va arribar en un bon baló de Rubén en profunditat que Joao va lluitar per a poder espentar-lo dins de la xarxa. Era el 2-0 i pareixia que la primera victoria de la temporada estaba prop.

Fins al descans no hi han novetats, intentem sorprendre al porter rival ja que es nota que no és porter pero no estem encertats.

Fem un parell de canvis al descans: Arnau i Toni ingresen al terreny de joc.

Tornem a dominar el partit i anem tocant. Als 5 minuts més canvis, Joan Benayoun, Juanito i Silver al camp. No podien haver vingut en millor moment ja que en una bona jugada, Benayoun li dona un baló d'or a Galera que no el desaprofita. 3-0.

A partir d'aquest moment el partit es trenca i tenim un gran problema ja que el centre del camp es trenca, Rafa l'únic ben situat, Galera i Toni ocupant practicament la demarcació de davanter centre ens deixen sense mig del camp. Sols les bandes s'aprofiten, sobretot l'autopista en la banda de Rubén.

Les ocasion arriben i Toni, Galera i sobretot Rubén en un gran baló llarg podrien haver ampliat el marcador, però les van desaprofitar. La relaxació final va fer que ells tingueren algunes ocasions, inclús un baló al pal, pero el marcador no es va moure.

Gran partit i gran victoria, esperem seguir així equip.

El crack: Rubén. Va provocar el penal, donar la assistència del segon gol i va fer de la seva banda una autopista en la segona part. Sols li va faltar el gol del xut de 40 metres, haguera sigut el súmmum.

El dandy: Garri. Després de dos partits desastrosos, porta dos més a gran nivell. A motoGP de la setmana passada li hem de sumar la serietat defensiva d'aquest dissabte. Vorem si pot fer-se amb el lateral esquerre.

El duro: El que va lesionar al del Vall d'Uixó que no se qui es.

Vaya día: Ximet. Dins d'un dia que tot va sortir bé, sols podem destacar les dos sortides de baló temeraries de Ximet. Per sort tot va ixir bé i Ximo s'esta convertint en un dels nostres jugadors importants.

La frase del partit: Me voy a fumarme un cigarro.(Israel recién acabat el partit)